Haber

Uşak Belediye Başkanı Çakın’dan su tasarrufu çağrısı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yeterli yağış olmaması nedeniyle kuraklığa karşı tedbir almaya devam ettiklerini belirterek, vatandaşlardan su tasarrufuna azami önem vermelerini beklediklerini belirtti.

Çakın yaptığı açıklamada, kuraklığa karşı önlem almak için musluklardan akan suyun kesilmesinin beklenmemesi gerektiğini, bu konuda belediye olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmenin gayreti içinde olduklarını belirtti.

Vatandaşları su tasarrufu konusunda duyarlı olmaya davet eden Çakın, şunları kaydetti:

“Elimizdeki suyu kaybetmemek ya da kirlilik sorunu ile karşı karşıya kalmamak için madencilik faaliyetlerine karşı tutumumuzu sürdürmek ve bölgenin çevreleme alanını genişletmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. DSİ ve iş birliği içinde gerekli tedbirleri alıyoruz ve Devletimize tüm vatandaşlarımızı bir kez daha davet ediyorum.Bilboardlarımızda, sosyal medyada bu konudaki çalışmalarımızı paylaşımlarımızda görebilirsiniz.Kaynakların etkin ve verimli kullanılması için vatandaşlarımızın tasarruf konusunda çaba ve özen göstermesi son derece değerlidir. .”

Açıklamada, belediyenin kentin çeşitli noktalarında yeni su kaynakları oluşturularak kentin şebekesine bağlanması için çalışma yaptığı da belirtildi.

foca-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu